Barbro Berg & Co är en liten och personlig tandläkarklinik som ligger mitt i centrala Halmstad. Vi startade år 1990 och är specialiserade inom estetisk tandvård. Här finns en lång erfarenhet av att skapa vackra och friska leenden. Och med unika behandlingsmetoder har vi goda förutsättningar att ge dig leendet du alltid drömt om. Kliniken har en öppen och rogivande miljö med behaglig inredning och modern teknologi. Hos oss kommer ditt välbefinnande alltid i första hand, och alla våra behandlingar genomförs med lyhördhet, flexibilitet och professionalism. Välkommen.

 

Kontakta oss

 

Fogdegatan 21, 302 33 Halmstad                         Öpettider: Måndag-Torsdag: 7:30-16:00

Telefon: 035-10 46 00

E-post: barbro.berg.01@ptj.se

 

Vi som jobbar på BarbroBerg & Co:

Barbro Berg, Tandläkare 
År 1971 tog jag examen från tandläkarhögskolan i Göteborg, och kort därefter flyttade jag söderut och startade kliniken Barbro Berg & Co här i Halmstad. Några år senare åkte jag som första svenska tandläkare till USA och utbildade mig inom estetisk tandvård. 

Idag är min klinik helt specialiserad på estetisk tandvård och jag har över tjugo års erfarenhet av att jobba och utbilda mig inom ämnet. När jag inte jobbar här på Barbro Berg & Co har jag förmånen att resa runt och föreläsa om estetisk tandvård för mina tandläkarkollegor. 

Harmoni och estetik är viktiga delar av mitt liv- och kanske är det därför som jag engageras och fascineras så starkt i mitt yrke. För mig som tandläkare är det fortfarande en otrolig kick att skapa vackra leenden som får mina patienter att må bra.

Kerstin Karlborg, Tandsköterska
 Jag tog min tandsköterskeexamen i Vänersborg och har arbetat som tandsköterska på Barbro Berg & Co sedan 1988. Sedan ett par år tillbaka så ansvarar jag även för tandblekningsbehandlingarna här på kliniken. Estetisk tandvård är ett stimulerande yrke och det är alltid lika roligt att se våra konkreta resultat. Fritiden ägnar gärna åt två av mina stora passioner- den ena är mina tvillingflickor och den andra är trädgården.